Errioxako taldeak bakarkako lidertza hartu zuen Landako, Tabirako Baqueri irabazita. Eta Campus Prometeren atzetik, berdinketa seikoitza 3-1eko balantzearekin. Bigarren mailan, Paz de Ziganda Ikastolaren porrotaren ondoren, San Ignacio da lider berria, Mazarredo Fisioterapia Unamunorekin berdinduta.

LEHEN MAILA

Jardunaldiko partidarik handiena Landakon jokatu zen eta Campus Promete lider bezala atera zen Durangoko kantxatik. MVP izan den Deborah Ayelaren partida handiarekin (18 puntu, 17 errebote eta 28ko balorazioa), errioxarrek neurketa apurtu zuten bigarren laurdenean (22-33), etxekoen erreakzioari eutsi eta epaia eman zioten azken minututan (53-63).

David Martinen nesken atzetik, izugarriko ilara: sei talde berdinduta daude 3-1ko balantzearekin. Reproducción ART Araski dago bigarren postuan: gasteiztarrek ez zituzten arazorik izan Easoren zelaian (58-80).
Malosten, Lointek Gernikak Universidad Deusto Loiola Indautxuri irabazi zion BIzkaiko derbian (67-59). Aurretik bilbotarrak atsedenaldian (29-32), Busturialdekoen bigarren zati handia garaipena lortzeko.

Denboraldiko hirugarren garaipena lortu zuten ere La Salle Zurekin Busek eta Megacalzado Ardoik. Bilbotarrak ihes egin ziren hirugarrenean (29-43), Fonseca Basket Navarraren aurka (50-56ko emaitza amaieran). Eta Zizur Nagusiko taldeak derbia hartu zuen Aranguren Mutilbasket-en kantxan, neurketa oso parekatuan (47-50).

Eta jardunaldiko lehen partidan, CB San Ignacio Vitaldent-ek Leioa SBT gainditu zuen (65-57), lehen zati klabearekin: 34-26 errioxarrentzat.

BIGARREN MAILA

San Ignacio da txapelketako lider berria, 22 puntugatiko garaipen erosoaren ondoren, Kaleangora Liceo Monjardin-en aurkako derbian (85-63). Nafarroako taldearekiko berdinduta dago Mazarredo Fisioterapia Unamuno: bilbotarrek laurden bakoitiak aprobetxatu zituzten Askartza Claret Andrasa gainditzeko (71-56).

Bigarren jardunaldiaren liderra zen Paz de Ziganda Ikastolak galdu egin zuen (53-43), Mungiaren hirugarren laurden onaren ondoren (18-5).

Arabako taldeen garaipen bikoitza. Bigarrena jarraian Afilados Gasteiz Araba (71-50) Paules Galtzagorriren aurrean: 29nako berdinketa atsedenaldian eta etxekoen nagusitasuna bigarren zatian. Eta Inmobiliaria 40 Toju-k izen berria estreinatu zuen Fabiolsan San Antoniori irabazita (37-50).

Gipuzkoako derbian, garaipena izan zen Txintxu Gozotegia ISB-rentzat. Azpeitiarrek Bera Bera MRW Amarari gailendu zion, bigarren laurden onari esker (27-16). Eta jardunaldiko partidarik parekatuenean, Maristas Logroñok Getxori irabazi zion (59-58), Benitoren hiruko klabearekin.