Zoritxarrez, denboraldia amaitu da Bidaideak Bilbao BSR, Fundación Vital Zuzenak eta Salto Bera Bera taldeentzat. Federazioak bertan behera utzi ditu 2019/20ko denboraldiko Gurpil Aulkiko Saskibaloiaren Nazional Ligeko hiru mailak.

Liga antolatzen duen FEDDF-en Batzorde Delegatuak erabaki hartu du ostiralean, Zuzendaritza Batzordearen aldeko txostenaren ondoren eta klubei kontsultatu eta gero, Covid-19ak sortu duen egoera dela eta.

Ohorezko mailan, non jokatu dute Bidaideak Bilbao BST eta Fundación Vital Zuzenak taldeek, denboraldia amaitu da 15. jardunaldian zen sailkapenarekin. Ez da jokatuko lehen lau sailkatuen arteko Lauko Finala eta, beraz, ez da txapeldunarik izango. Ezein taldeak maila galduko du.

Eta Lehen Mailan, non jokatu du Salto Bera Berak, denboraldia itxi da 14. jardunaldiko sailkapenarekin. Ez da txapeldunarik izango ez jaitsierak. Lehen bi postuetan zeuden Casa Murcia Getafe BSR eta Abeconsa Basketmi Ferrol taldeek igoera lortu dute.

ARGAZKIA: Zuzenki Press