Hamaikagarren jardunaldia A-A multzoan eta Iñaki Ogararen mutilak lehen postura igo ziren, Easo Bodegas Mugaren aurkako derbian irabazi eta Iñigo Nuñez-en taldearen garaipen zoragarria aprobetxatu eta gero, Megacalzado Ardoiren kantxan (43-80).

MONDRAGON UNIBERTSITATEA 79 – EASO BODEGAS MUGA 62

Derbi Iturripen asteburua bukatzeko eta Arrasatekoek lidergoa hartu zuten, Easo Bodegas Muga soilik aurretik egon zen 3-4ko emaitzarekin. Gero, etxekoen 10-2ko partziala aurretik ipintzeko (14-6).

Eta 8-0eko partzialaren bidez, Iñaki Ogararenek donostiarren hurbiltzea gelditu zuten bigarren laurdenean (32-18). Bigarren zatian ez zen partidarik izan eta Mondragon Unibertsitatea 27 puntugatik irabazten joan zen (67-40).

Pribatutasun arrazoiengatik, YouTube zure baimena behar du kargatu ahal izateko
Onartzen dut

MEGACALZADO ARDOI 43 – CB Santurtzi SK 80

Euskal Kopako txapeldunak erakustaldi ikaragarri eskaini zuten Zizur Nagusian, liderraren kantxan. Iñigo Nuñez-en gizonek partida ikusgarria jokatu zuten, bere aurkariari aukerarik eman gabe.

Bigarren laurdenaren hasierako 11-17tik 14-27ra pasatu zen, bost minutu geroago. Bizkaitarren defentsa zapalgailu bat zen (23-38 atsedenaldia) eta erasoa ezin hobeki ibili zen oroimenerako partida borobiltzeko.

CB SOLARES 93 – GOIERRI IPARRAGIRRE 81

Garaipenik ezagutu gabe mantentzen da talde gipuzkoarra, hasierako 5-0etik beti atzetik joan zen partida baten ondoren. Goierri Iparragirre 2020k bere minuturik onenez gozatu zuten bigarren laurdenean (24-19), baina kantabriarrek berriro alde egin zuten 9-0ekoari esker.

Atsedenaldian, 48-35ko emaitza. Eta bigarren zatian Urretxukoek lanean jarrati zuten, baina beraien saiaketa guztiak etxekoen erantzun azkarra zituzten. Jon Ander Apaolazak (32 puntu eta 40ko balorazioa) protagonismoa hartu zuen eta 8ra hurbildu zen Goierri (82-74), baina CB Solares azkena eman zion 8-2koarekin.